Toiminta

Pdf-versio lukujärjestyksestä.

 

Ryhmiin voit ilmoittautua soittamalla, sähköpostilla, tekstiviestillä, WhatsApp-viestillä tai Tyttöjen Talolla. Työntekijöiden yhteystiedot löytyvät täältä.

 

Avoin toiminta

Avoin toiminta tarkoittaa sitä, että ovemme ovat auki kaikille kävijöillemme. Avoimen toiminnan aikana talolla voi oleskella ja harrastaa omien aikataulujen ja kiinnostusten puitteissa. Paikalla on aina ohjaaja.

Syyslukukaudella 2018 avoin toiminta käynnistyy maanantaina 3.9. kello 15.
 

 

Ryhmät ja muu toiminta

 

MAANANTAI:

 

Peliryhmä
Avoin ryhmä, jossa pelaillaan erilaisia pelejä kivassa ilmapiirissä. Esite löytyy täältä.

 

Kuvisryhmä
Suljettu kuvisryhmä, jossa taiteillaan ilman paineita ja vaatimuksia. Aiempaa kokemusta ei tarvitse olla. Syksyllä 2018 on kaksi eri ryhmää: ensimmäinen ryhmä (17.9.-29.10.) ja toinen ryhmä (5.11-3.12.). Esite löytyy täältä.
 

Kokkiryhmä
Suljettu ryhmä. Löydä sisäinen Kokkisi Tyttöjen Talolla! Aiempaa kokkaamiskokemusta ei tarvita. Syksyllä 2018 on kaksi eri ryhmää: vegaani- ryhmä (17.9.-8.10.) ja eri ruokakulttuurit - ryhmä (22.10-12.11). Esitteet löytyvät täältä ja täältä.

TIISTAI:

 

Teematiistai
Avoin ryhmä, jossa kuukausittain vaihtuvaa kivaa tekemistä. Askartelua, hemmottelua, vieraita, toiveita... jokaiselle jotakin! Esite löytyy täältä.

 

Kaverikahvila

Avoin ryhmä, jossa vaihdetaan kuulumisia, jutustellaan ja tutustutaan toisiimme kahvi- tai teekupposen äärellä. Esite löytyy täältä.

 

Tanssiryhmä
Avoin tanssiryhmä sopii kaikenkuntoisille, eikä aikaisempaa kokemusta tanssimisesta tarvitse olla. Kiinnostus ja halu tanssia riittää! Esite löytyy täältä.
 

Feeniks

Suljettu ryhmä kiusaamista kokeneille. Ryhmässä käsitellään kiusaamiskokemuksia turvallisessa ilmapiirissä Kiusatut-hankkeen ohjaajien kanssa. Esite löytyy täältä.

 

 

KESKIVIIKKO:

 

Tunnetaitoryhmä tytöille

Suljettu ryhmä Pohjois-Hervannan koululla.

 

Pop-in seksuaalineuvonta

Luottamuksellisia keskusteluja seksuaalisuuteen ja ihmissuhteisiin liittyvistä asioista.

 

Avoin maahanmuuttajataustaisten tyttöjen ryhmä

Avoin ryhmä maahanmuuttajataustaisille tytöille. Ohjelmassa erilaista tekemistä mm. tanssia, ruoan laittoa, leivontaa, askartelua, keskustelua ja läksyapua. Esitteen löydät täältä.

 

TORSTAI:

 

Lapsen kanssa -ryhmä
Monikulttuurista avointa äiti-lapsi-toimintaa alle 28-vuotiaille äideille ja pienille lapsille. Esitteen löydät täältä.

 

Freijat- neidot liikkeellä

Avoin ryhmä yhteistyössä Toimii!-hankkeen kanssa. Kivaa tekemistä torstai iltapäiviin mm. tutustumiskohteita, ulkoilua ja kulttuuria! Esite löytyy täältä.

Apua vihaan ja väkivaltaan

Keittääkö sinulla joskus yli? Oletko huolestunut omista tunteistasi? Aiheuttaako väkivaltainen käyttäytyminen itsessäsi tai toisissa pahaa oloa?

Maria Akatemian ja Tyttöjen Talojen Keijun varjo -hanke antaa apua ja tukea.

Lue lisää!