Toiminta

Pdf-versio lukujärjestyksestä.

 

Avoin toiminta

Avoin toiminta tarkoittaa sitä, että ovemme ovat auki kaikille kävijöillemme. Avoimen toiminnan aikana talolla voi oleskella ja harrastaa omien aikataulujen ja kiinnostusten puitteissa. Paikalla on aina ohjaaja.

Syyslukukaudella 2017 avoin toiminta käynnistyy maanantaina 4.9. kello 14.

 

Ryhmät ja muu toiminta

 

MAANANTAI:
 

Ässäryhmä

Ässäryhmässä käsitellään tyttönä olemiseen ja seksuaalisuuteen liittyviä aiheita. Ryhmä on avoin, joten mukaan voit tulla milloin tahansa. Esite löytyy täältä.

Kokkiryhmä
Suljettu ryhmä. Löydä sisäinen Kokkisi Tyttöjen Talolla! Aiempaa kokkaamiskokemusta ei tarvita. Ryhmän esite löytyy täältä.

Peliryhmä
Avoin ryhmä, jossa pelataan erilaisia pelejä rennossa ilmapiirissä. Esite löytyy täältä.
 


TIISTAI:

Teematiistai
Avoin ryhmä, jossa viikoittain vaihtuvaa kivaa tekemistä. Askartelua, hemmottelua, vieraita, toiveita... jokaiselle jotakin! Esite löytyy täältä.

Musaryhmä UUTTA!!

Suljettu ryhmä, jossa irroitellaan musiikillisissa merkeissä. Esite löytyy täältä.

Tanssiryhmä
Avoin tanssiryhmä sopii kaikenkuntoisille, eikä aikaisempaa kokemusta tanssimisesta tarvitse olla. Kiinnostus ja halu tanssia riittää! Kevään aikana toteutetaan kaksi erillistä ryhmää, alkeis- ja jatkoryhmä. Esite löytyy täältä.


 

KESKIVIIKKO:

Tunnetaitoryhmä

Suljettu ryhmä, jossa opetellaan tunnistamaan omia hankalia tunteita ja hallitsemaan niitä. Ryhmä on alkanut jo syksyllä 2016 ja jatkuu keväällä 2017. Esite löytyy täältä.

Kuvisryhmä TÄYNNÄ!!

Suljettu kuvisryhmä, jossa taiteillaan ilman paineita ja vaatimuksia. Aiempaa kokemusta ei tarvitse olla. Esite löytyy täältä.

 

TORSTAI:

Punttimimmit

Punttimimmit on avoin ryhmä kuntosaliharrastuksesta kiinnostuneille. Ryhmä järjestetään Ratinassa, jossa paikalla on liikunnanohjaaja. Aikaisempaa kokemusta kuntosalilla käymisestä ei tarvitse olla. Ryhmän esite löytyy täältä.

Lapsen kanssa -ryhmä, Mattila

Monikulttuurista avointa äiti-lapsi-toimintaa alle 28-vuotiaille äideille ja pienille lapsille. Ryhmä järjestetään miesten kansalaistalo Mattilan tiloissa (Laukontori 14 B).