Seksuaaliväkivaltatyö

 

Seksuaaliväkivaltatyö Tampereen Tyttöjen Talolla on tukevaa, vakauttavaa ja ohjaavaa apua 13 – 29-vuotiaille tytöille ja nuorille naisille, jotka ovat kokeneet eri muotoista seksuaaliväkivaltaa. Seksuaaliväkivalta voi olla nimittelyä, häirintää tai altistamista seksiin ja seksuaaliseen toimintaan. Se voi olla painostamista tai väkivaltaista pakottamista. Se voi myös tapahtua netissä. Seksuaaliväkivalta ei välttämättä pidä sisällään fyysistä pahoinpitelyä, yhdyntää eikä jätä näkyviä merkkejä kehoon.

Voi olla vaikea määrittää, mitä itselle on tapahtunut. Olo voi olla likainen, epätoivoinen ja ahdistunut. Puhuminen asiasta voi olla hankalaa, mutta käsittelemättömänä seksuaaliväkivalta voi aiheuttaa pitkäaikaista haittaa ja siksi on hyvä jutella omista ajatuksista turvallisen ammattilaisen kanssa. Vaikeistakin asioista on mahdollista selviytyä. Älä jää yksin kokemuksesi kanssa!

Tyttöjen Talon väkivaltatyössä on mahdollisuus maksuttomaan ja luottamukselliseen yksilötukeen. Tuki on lyhytkestoista, mutta tarvittaessa autetaan muiden palveluiden äärelle. Lähetettä ei tarvita. Ryhmätoiminnan sisältö vaihtelee vuosittain. 

Ajan tapaamiseen voit varata soittamalla 050 489 8544 tai sähköpostilla

sini-satu.kuninkala@setlementtitampere.fi

 

 

Esitemateriaalit

NUOREN SEKSUAALIVÄKIVALTAA KOKENEEN KOHTAAMINEN JA AUTTAMINEN
Opas nuorten kanssa työskenteleville

KUN OLET KOKENUT SEKSUAALIVÄKIVALTAA
Opas nuorille

KUN NUORI KOKEE SEKSUAALIVÄKIVALTAA

Opas vanhemmille ja huoltajille


 

Voit ladata esitteen tästä