Tyttöjen Talon kevään toiminta käynnistyy 24.1.2022

20.1.2022

Ihanaa alkanutta vuotta 2022

Alkutalven lukujärjestys on nyt julkaistu ja se on voimassa helmikuun loppuun saakka. Ryhmien koossa huomioidaan 10 hengen kokoontumisrajoitukset.

Koululaisten talviloman jälkeen toiminta jatkuu kevään lukujärjestyksen mukaan, joka julkaistaan helmikuun loppupuolella.

Tyttöjen Talon toiminta käynnistyy maanantaina 24.1. kauden etästartilla klo 16-17.30. Linkin tapaamiseen voi pyytää viestillä työntekijöiltä. Lämpimästi tervetuloa mukaan kuulemaan lisää toiminnasta ja kertomaan kuulumisia.

Vallitsevan koronatilanteen ja rajoitusten vuoksi osa ryhmistä järjestetään verkkoryhminä. Kaikkeen toimintaan pitää ilmoittautua etukäteen ja helpoiten se onnistuu olemalla yhteydessä Talon työntekijöihin.

Huom! Meille jokaisen turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää, mikä näkyy esimerkiksi ryhmäkokojen rajoittamisena ja muutoksina toiminnassa. Käytämme toiminnassa kasvomaskeja ja huomioimme turvavälit annettujen ohjeiden mukaan. Lisätietoa toiminnasta saat katsomalla lukujärjestystä tai kysymällä työntekijöiltä.

Huom. Muistathan, että sairaana ei voi osallistua Talon toimintaan. Mikäli sinulla on kurkku-, nenä- tai vatsaoireita tai sinulla on kuumetta, jääthän kotiin parantamaan itsesi kuntoon.

Toivotamme kaikki uudet nuoret tervetulleeksi mukaan toimintaan. Tutustumisaikoja voi varata työntekijöiltä.

Nähdään