HAEMME UUSIA VAPAAEHTOISIA. KOULUTUS SYKSYLLÄ 2019

19.6.2019

Kiinnostaako sinua vapaaehtoistoiminta tyttöjen ja nuorten naisten parissa? Tampereen Tyttöjen Talo järjestää syksyllä 2019 uusille vapaaehtoisille peruskoulutuksen!

 
Tyttöjen Talon vapaaehtoiset ovat aikuisia naisia, joita yhdistää kiinnostus tukea eri-ikäisiä tyttöjä erilaisissa elämäntilanteissa.

 

Vapaaehtoisten tärkein tehtävä on olla turvallinen, kohtaava ja läsnäoleva aikuinen sekä roolimalli nuorille. Tarvitsemme lisäkäsiä ja korvia avoimeen toimintaan, jossa mahdollisuus olla osa nuorten arkea kuunnellen ja keskustellen heidän kanssaan. Vaparit voivat myös esimerkiksi osallistua tyttöjen kanssa ruuanlaittoon, askarteluun, pelien pelailuun sekä auttavat tarvittaessa läksyjen teossa. Vapaaehtoiset voivat ohjata myös erilaisia harrastuksellisia tyttöryhmiä.

 

Tyttöjen Talon työntekijät ohjaavat ja tukevat vapaaehtoisten toimintaa.


HUOM! Erityinen tarve läksyapuun mm.  matematiikka, fysiikka ja kemia, kielet.

 
Edellytyksenä vapaaehtoisena toimimiselle on vähintään 21 vuoden ikä sekä osallistuminen Tyttöjen Talon vapaaehtoiskoulutukseen. Vapaaehtoiset valitaan haastattelujen perusteella. Koulutus kestää yhteensä 12 tuntia.

 

Syksyn 2019 peruskoulutuksen päivät ovat:
·        perjantai 13.9. klo 17-20
·        lauantai 14.9. klo 10-16
·        keskiviikko 18.9. klo 17-20
 

Vapaaehtoisille järjestetään työnohjauksellisia tapaamisia, jatkokoulutusta sekä yhteisiä virkistysiltoja.


Jos kiinnostuit Tyttöjen Talon vapaaehtoistoiminnasta, otathan yhteyttä Tyttöjen Talon va. yksikönjohtaja Annukka Tuovilaan,

 

annukka.tuovila(at)setlementtitampere.fi tai 050 4650 882.

 

Annukka lomailee 24.6.-28.7.2019 välisen ajan, sinä aikana hänelle voi lähettää sähköpostia. Otamme yhteyttä heinä-elokuun vaihteessa ja sovimme haastatteluajan.

 
Aurinkoista kesää!
Toivottaa, Tyttöjen Talon porukka